Over Tentengids.eu

Tentengids.eu is een overzicht van huurtenten & ingerichte tenten op campings in Europa. Je vindt op deze site vooral veel luxe huurtenten, zoals safaritenten en lodgetenten.

Het aanbod, met name van de kleine campings, is soms moeilijk te vinden op het internet. Daarom staan op deze website zo veel mogelijk verhuurders van ingerichte tenten bij elkaar.

Alle gegevens op deze website zijn afkomstig van de verhuurders.

Wil je een accommodatie boeken, neem dan rechtstreeks contact op met de verhuurder van de tent

Tentengids.eu is een links- en advertentiewebsite en heeft nadrukkelijk geen bemiddelende functie in het verhuren van ingerichte tenten. Wij hebben dus ook geen inzicht in de beschikbaarheid.

Aanmelden

Jouw ingerichte tent(en) ook op deze website? Meld je dan hier aan.

Tentengids.eu is een handelsnaam van A Vida Boa, webdesign en (web)teksten.

Disclaimer

Tentengids.eu bevat informatie over, en links naar websites van, private en commerciële aanbieders van ingerichte tenten. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. Tentengids.eu heeft geen bemiddelende functie in het (ver)huren van accommodaties. Elke transactie voor het (ver)huren van een accommodatie is dan ook een zaak tussen verhuurder en huurder. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de accommodaties te suggereren. Kortom, vermeldingen op Tentengids.eu kunt u vergelijken met advertenties in de krant, of op het prikbord in een supermarkt.

Bij het samenstellen van de informatie bij elke accommodatie, besteedt Tentengids.eu veel zorg aan de juistheid van de gegevens. Desondanks kan Tentengids.eu de juistheid en volledigheid van deze informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door verhuurders van de accommodaties. Derhalve kan Tentengids.eu niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

Tentengids.eu heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op Tentengids.eu gemelde links.

Populair

Safaritent Zeeland
Lodgetent met sanitair
Safaritent Dordogne
Lodge tent Italië
Safari tent Gardameer
Safaritent Provence
Safaritent Zuid Frankrijk

Uitgelicht

Lodgetent met eigen sanitair, Vacanceselect
Lodgetent met sanitair

F, IT, ES, B
Vacanceselect

Tendi safaritent
Tendi safaritent
,
F, I, D, DK, NL, ES, P -
deels met eigen sanitair

Logde tenten met ligbad
Lodge suites met ligbad
, Selectcamp, IT, F

Safaritenten op de boerderij
Safaritent op boerderij
, FarmCamps, NL,
ook tenten met sanitair

Luxe tenten bij de boer,
BoerenBed - NL, D, B, F, ook tenten met sanitair

Sunlodge safaritent met eigen sanitair - Suncamp
SunLodge safaritenten
, deels met privé-sanitair, Suncamp, I, F, NL

Tenten met sanitair, safaritenten en lodgetenten
Tenten met sanitair
»
Overzicht verhuurders