Safaritent Italië - glamping in Italië

Glamping lodgetent of safaritent Italië huren? In ItaliĆ«, luxe vakantieland bij uitstek, is volop keuze en veel variatie. Van comfortabele safaritent op een rustieke agroturismo, tot luxe glamping lodge tent met eigen sanitair of ligbad op een megacamping aan de kust. En alles daar tussenin. Meer info +

Ben je op zoek naar rust en ruimte in nog onontdekte streken zoals Umbrië ('het nieuwe Toscane'). Gaat je keuze naar een kindvriendelijke familiecamping aan de Adriatische Kust of de Italiaanse meren, zoals het Gardameer. Of wil je dit jaar een van de Italiaanse eilanden ontdekken, Elba misschien, of Sardinië.

Bekijk dan snel het overzicht van campings en glampings met safaritenten en lodgetenten in Italië. Laat de vakantievoorpret maar beginnen.

Lodge- of safaritent Italië - glamping per regio

Verhuurbedrijven safaritent of lodgetent Italië

Lodgetent Italië
Vacanceselect.nl: lodgetenten met eigen sanitair, op 44 grote Italiaanse campings. Glampng lodgetent van Selectcamp (6p) of Camp2Relax (5p) met alle comfort, zoals een badkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapdeel met ouderslaapkamer (2p. bed) en kinderkamer (stapelbed en één 1p. bed). Complete keukenunit, etc.
Type huurtent: lodgetent met eigen sanitair | Personen: max 5 of 6
Regio: diverse regio's |

Alle verhuurbedrijven glamping lodge- en safaritenten Italië (5+) →

Meer huurtent Italië