Lodgetent of safaritent Nederland
per provincie

Safaritenten Nederland per provincie. Maak uw keuze:

Lodge tenten & safaritenten, Wadden-eilanden Safaritenten Zeeland Safaritenten Zeeland Safaritent Zeeland Safaritenten Limburg Glamping safaritenten Noord-Brabant Safaritenten in Zuid-Holland Huurtenten Noord-Holland Safaritenten Utrecht Safaritenten Gelderland & de Hoge Veluwe Glamping safaritenten Flevoland Safaritenten & lodgetenten Overijssel Safaritenten in Drenthe Safaritent in Groningen, Nederland Safaritenten in Friesland

Verhuurbedrijven lodgetent of safaritent Nederland

Farmcamps: safaritenten op de boerderij
FarmCamps. Hooi Hooi! Logeren bij de boer. Glamping, rust en ruimte op de kleinschalige boerderijen van FarmCamps in Nederland. Je logeert op een werkende boerderij in een luxe safari- of lodgetent. De kinderen kunnen eindeloos buiten spelen, kennismaken met het boerenleven en helpen met het verzorgen van de dieren.
Type tenten: FarmCamps lodgetent met badkamer of safaritent |
Personen: 4 of 6/tent
Logeren bij de boer in een kant-en-klare tent
BoerenBed Tent of HeerenBoer Tent: logeren op de boerderij. Voor iedereen die zoekt naar kleinschaligheid en kwaliteit. Een BoerenBed boerderij ligt in de omgeving van een natuurgebied of landgoed. De tent is comfortabel en ruim (met eigen toilet, soms ook met douche of hottub); de inrichting herinnert aan het eerlijke landleven van toen.
Type tenten: BoerenBed Tent of HeerenBoer Tent
Personen: 4, 6 of 10/tent

Alle verhuurbedrijven lodge- en safaritenten Nederland (3+) →

Meer huurtent Nederland: